Ειδικές Εφαρμογές

 • Μελέτες εφαρμογής ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων
  Διαθέτουμε πλήρως καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μηχανικών, με εξειδίκευση στο σχεδιασμό ΗΜ εγκαταστάσεων, γνωρίζοντας άριστα τη σχετική Νομοθεσία και το Κανονιστικό πλαίσιο που διέπει τις μελέτες της κατηγορίας αυτής και συνεχώς ενημερώνεται για τις εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα.
 • Μελέτες ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων για έκδοση οικοδομικής άδειας
  Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε τη μελέτη, την αδειοδότηση και την επίβλεψη του τεχνικού σας έργου σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος.
 • Μελέτες πυρασφάλειας
  Διαθέτουμε έμπειρους μηχανολόγους, εξειδικευμένους στον τομέα της πυρασφάλειας και υποστηρίζουμε κάθε είδους εφαρμογή πυρασφάλειας όπως μελέτη, έκδοση και ανανέωση Πιστοποιητικού.
 • Έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών
  Το ενεργειακό πιστοποιητικό έχει μπει τα τελευταία χρόνια για τα καλά στη ζωή μας, αφού για όλες τις νέες μισθώσεις κτιρίων , αγοραπωλησίες κτιρίων, νέα ή ριζικά ανακαινιζόμενα κτίρια αλλά ακόμα και για την ένταξη κτιρίων κατοικίας στο πρόγραμμα “Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον”, απαιτείται η έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης. Εκδίδουμε πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Μη διστάσετε να μας ζητήσετε προσφορά!

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης - κλιματισμού σε κάθε είδος εφαρμογή με γνώμονα πάντα την ποιότητα, την αξιοπιστία και την οικονομική λειτουργία των συστημάτων που εγκαθιστούμε.

Μας εμπιστεύτηκαν