Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου

  1. Αντιπροσωπεύουμε τους κορυφαίους λέβητες συμπύκνωσης αερίου γερμανικών και ιταλικών οίκων.
  2. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την εγκατάσταση φυσικού αερίου στον χώρο σας. Χρησιμοποιούμε μόνιμους συνεργάτες αδειούχους πιστοποιημένους εγκαταστάτες υδραυλικούς για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.
  3. Κατά την εγκατάσταση: μεταφορά των μηχανημάτων και υλικών στο χώρο του έργου, επίβλεψη των εξουσιοδοτημένων – αδειούχων εγκαταστατών -συνεργείων για την σωστή διεκπεραίωση του έργου, με βάση την μελέτη εφαρμογής που εκπονήσαμε.
  4. Σύνταξη και κατάθεση μελέτης φυσικού αερίου στην αρμόδια εταιρία φυσικού αερίου, έλεγχος της εγκατάστασης με τον αρμόδιο υπάλληλο της εταιρίας φυσικού αερίου, ενεργοποίηση της εγκατάστασης του φυσικού αερίου, έναυση , ρύθμιση από αδειοδοτημένο τεχνικό, επίδειξη λειτουργίας των μονάδων φυσικού αερίου και των παρελκόμενων τους.
  5. Έλεγχος καλής λειτουργίας και συντήρηση των μονάδων φυσικού αερίου σε ετήσια βάση από πιστοποιημένο τεχνικό και έκδοση βαθμού απόδοσης με ηλεκτρονικό αναλυτή καυσαερίων.

Αντιπροσωπεύουμε επώνυμους οίκους εργοστασίων όπως:

Buderus | BROTJE HEIZUNG | ITALTHERM | IMMERGAS

Οι επίτοιχοι λέβητες αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης Buderus Logamax διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, την ασφάλεια και την αθόρυβη λειτουργία τους.

Η ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων καλύπτει κάθε θερμική ανάγκη, από ένα διαμέρισμα ή μονοκατοικία έως και εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης, παρέχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα επιλογής από λύσεις οικονομικές όπως το GB012, value for money όπως το GB062 ή high tech όπως το GB172i, πάντα με την αξιοπιστία και το κύρος που εγγυάται το όνομα Buderus.

Οι επίτοιχοι λέβητες αερίου προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας καθώς επίσης αντοχή και αξιοπιστία, σε προσιτή τιμή


Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης - κλιματισμού σε κάθε είδος εφαρμογή με γνώμονα πάντα την ποιότητα, την αξιοπιστία και την οικονομική λειτουργία των συστημάτων που εγκαθιστούμε.