Πρώτα απ’ όλα η Tzavellas Engineering είναι αφοσιωμένη στο να σχεδιάζει ενεργειακά αποδοτικά συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού τα οποία λειτουργούν - ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

Αυτό που πραγματικά μας διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές μας είναι ο τρόπος που συνεργαζόμαστε με ΕΣΑΣ.


Ο σχεδιασμός μετράει

Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη του σχεδιασμού κάθε συστήματος που παρέχουμε. Η απαράμιλλη εμπειρία μας στο σχεδιασμό συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού σας παρέχει ένα σύστημα για εσάς που όχι απλά λειτουργεί αλλά ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

Είμαστε δίπλα σας να σας βοηθήσουμε με τον πλήρη σχεδιασμό ενεργειακών εφαρμογών για νέα κτίρια - κατοικίες ή ανακαινίσεις προσδιορίζοντας κάθε φορά τις σωστές, δοκιμασμένες από πριν τεχνολογίες οι οποίες καλύπτουν τις απαιτήσεις σας.

Υποστήριξη πελατών

Η πλήρης υποστήριξη του πελάτη μας είναι η βασική μας προτεραιότητα. Γνωρίζουμε ότι κάθε έργο είναι διαφορετικό, κάθε πελάτης είναι διαφορετικός και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας για να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σας παρέχουμε εκείνο το επίπεδο υποστήριξης που χρειάζεστε ώστε το έργο που έχουμε αναλάβει να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα και σωστά - πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας της εγκατάστασης είτε της ενδοδαπέδιας θέρμανσης, είτε του λέβητα αερίου είτε της αντλίας θερμότητας.

Σε κάθε εγκατάσταση παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη με σχέδια, συμβουλές αλλά και γρήγορες ευέλικτες αλλαγές που τυχόν απαιτηθούν κατά τη διάρκεια του έργου.

Προτεραιότητα μας είναι να σας παρέχουμε μία ασύγκριτη εμπειρία τεχνικής υποστήριξης. Η ασφάλεια και η προσωπική σας ηρεμία είναι standard με κάθε εγκατάσταση μας.

Και όλα αυτά προσφέρονται με την καλύτερη σχέση τιμής προς απόδοση! Best Value for Money!